Congres PSD. Pe cine va vota Daniel Florea: E nevoie de echilibru

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a afirmat că preşedintele executiv şi secretarul general al PSD ar trebui aleşi de Congres, adăugând că o va vota pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al partidului.

"Eu cred că toţi trebuie aleşi de Congres, vom vedea care sunt argumentele dacă se va cere alegerea vreuneia dintre aceste funcţii în CEx. Trebuie alese în Congres, aşa cum am stabilit în CEx-ul trecut. (...) Trebuie să fim consecvenţi, dacă am spus că aceste funcţii vor fi scoase la concurs în congres, cred că e bine să ne ţinem de cuvânt. Cred că nu ar fi benefic pentru imaginea şi nici pentru noi ca şi lideri ai partidului să ne schimbă părerile de la o săptămâna la alta", a declarat Daniel Florea, la sediul PSD, înainte de a intra la şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Dăncilă, susţinută la Congres

Primarul sectorului 5 a spus că o va susţine pe Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al PSD şi nu ia în calcul să se retragă din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv.

"Noi avem o rezoluţie, o vom vota pe Viorica Dăncilă. Pentru că în acest moment credem că este cea mai bună soluţie pentru conducerea partidului. Nu numai că este premier şi că are o funcţie foarte importantă, ci pentru că era preşedinte executiv ştie lucrurile în partid şi eu cred că e mare nevoie de un om de echilibru cum e doamna Dăncilă", a spus Florea.

Întrebat dacă Teodorovici mai poate fi considerat prezidenţiabilul PSD în cazul în care va pierde competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv, el a răspuns: 'Cred că va trebui să reconsidere poziţia, dar dacă nu are susţinerea colegilor pentru o funcţie în cadrul partidului, ar trebui să ne gândim serios la această candidatură'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel