CONGRES PSD, ALEGERI PSD. Codrin Ștefănescu: Am devenit antipatic pentru Dragnea

Codrin Ștefănescu vrea să-și depună candidatura pentru funcția de secretar general la Congresul care va avea loc sâmbătă.

 ”Astăzi de dimineață, colegii din PSD Sector 1 s-au autosesizat și unul dintre delegați și-a retras delegația pentru ca eu să pot să intru în Congres. La așa ceva s-a ajuns. Există posibilitatea, pentru că actuala conducere a PSD nu vrea să ne lase să candidăm (...) Acum, că Liviu Dragnea a schimbat regulile în timpul jocului, noi nu putem să candidăm decât din partea regiunilor.

”Nu împotriva lui Dragnea”

Voi depune candidatura așa cum sunt. Codrin Ștefănescu vrea să candideze nu împotriva candidatului domnului Dragnea, ci pentru partid. Cei 4000 de delegați vor decide dacă îl vor pe Codrin Ștefănescu secretar general, dacă îl vor pe Nicolae Bănicioiu președinte executiv sau pe doamna Ecaterina Andronescu. 

(...) Eu sunt decis să merg în această competiție nu pentru mine, ci pentru partidul pe care l-am slujit până astăzi. Nu sunt senator, nu sunt deputat, nu fac parte din consilii de administrație, am rămas același Codrin Ștefănescu și sper că până la ora 16.00 conducerea partidului, căruia i-am devenit și eu antipatic și încă câțiva colegi, la presiunea publică și la presiunea presei, să înțeleagă că noi toți dorim să candidăm”, a spus Ștefănescu la intrarea în sediul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel