EXCLUSIV  Congres PSD - alegeri 29 iunie. Gabriel Petrea, interviu: "Mai târziu s-ar putea să fie prea târziu"

Gabriel Petrea
Gabriel Petrea

Gabriel Petrea, preşedintele Tineretului Social-Democrat, a anunţat că va candida pentru funcţia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Contactat de DC News, politicianul a dezvăluit care sunt motivele ce l-au determinat să facă marele pas.

Gabriel Petrea spune că înainte de a lua decizia de a candida pentru funcţia de secretar general al PSD s-a consultat cu colegii săi de la Tineret. 

"M-am consultat cu colegii mei de la Tineret, care au spus că mai târziu s-ar putea să fie prea târziu şi că e nevoie de o schimbare, de progres în organizarea partidului, de evoluţie şi dacă într-adevăr ne dorim să privim către viitor, atunci acel viitor ar trebui să fie construit cu tineri. 

Al doilea motiv este că am deja 15 ani în partid, am alergat foarte mult, am depus mult efort în acţiunile pentru partid, foarte multă muncă şi vreau ca viitorul partidului să fie unul aşa cum membrii şi-l doresc. Din acest motiv, cred că este nevoie de mult mai multă organizare, de o regândire a modului în care ne raportăm la electorat. Cred că am toate calităţile necesare din experienţa pe care am acumulat-o pentru a face ca lucrurile să se îndrepte, iar organizarea la partid să fie cea care a fost mai demult", a spus Gabriel Petrea pentru DC News.

"Cel mai bun să câştige"

Întrebat dacă se teme de contracandidaţi, Gabriel Petrea a răspuns: "Nu, chiar e bine că mai există contracandidaţi pentru că astfel este loc pentru dialog, este loc pentru a dezbate idei şi proiecte, şi evident, cel mai bun să câştige".

Actualul preşedinte al Tineretului Social Democrat a precizat că există şanse ca PSD să-şi îmbunătăţească procentele la următoarele alegeri.

"Dacă devenim mult mai coerenţi în comunicare, dacă abordăm toate categoriile de electorat, dacă ne reprofesionalizăm resursa umană şi strângem oameni bine pregătiţi pentru trei guverne, nu pentru un singur Guvern, dacă ne îndreptăm mai mult pe comunicare online, cu siguranţă vom reveni la procentele care ne-au adus victoria la penunltimele alegeri", a mai spus Gabriel Petrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel