EXCLUSIV  CONGRES PSD 10/17 MARTIE. Adrian Dobre: CExN înainte. VOT pentru DRAGNEA

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, a vorbit despre Congresul PSD de la începutul lunii martie. 

”Facem congres în PSD între 10 și 17 martie. Congresul unui partid politic este un instrument esențial de capacitare a partidului și dacă suntem în 2018, un an antemergător unui an electoral 2019, un congres care să așeze lucrurile, să le aprofundeze sau să întărească anumite obiective politice care vor fi stabilite în congres, cred că este foarte bun și esențial. Va mai fi un CEx până la acest congres. În Comitetul Executiv următor se vor decide și detaliile privind aceste aspecte din Congres, dacă vor fi alegeri, dacă nu vor fi alegeri, dacă vor schimba structura Biroului Permanent. Congresului îi rămâne să valideze aceste propuneri.” a spus Adrian Dobre, la interviul DCNews. 

Dragnea, VOT de reconfirmare în PSD

Întrebat dacă fi ales noul președinte al PSD la congresul din martie, Adrian Dobre a răspuns: ”Adică vă referiți dacă dl Liviu Dragnea va cere un vot de reconfirmare? A spus-o dânsul. Își dorește să ceară un vot de reconfirmare, poate s-o facă sau nu, vom decide în CExN dacă va face acest lucru sau nu”. 

”E posibil ca dl președinte Liviu Dragnea să ceară un vot de reconfirmare, e posibil să existe o reașezare a Biroului Permanent, ceea ce înseamnă alegeri pentru vicepreședinți, e posibil să fie lansată, votată și agreată o platformă politică pentru viitor”, a spus Adrian Dobre. 

Modificări de statut

”Unul din punctele de discuție pentru congres este reprezentat de câteva modificări importante la statut. În primul rând, vorbim despre modificarea alegerii șefilor de filiale, pentru că este greoaie. Dacă va fi o propunere de modificare a statutului pe alegerea președinților, alegerea președinților va fi ulterioară congresului. După congres ar putea fi aleși președinți, în cazul celor interimari”, a mai precizat Adrian Dobre.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel