Confruntare dură Familia Luizei-Claudiu Lascoschi: "Plânge când își aduce aminte" / "Habar nu ai avut. Mințiți"

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Familia Luizei l-a confruntat pe avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

Întrebat de prezentatoarea emisiunii ce vorbește cu Gheorghe Dincă, ce-i transmite din celulă, dar și dacă are vreo remușcare în ceea ce privește faptele săvârșite în urmă cu trei luni, avocatul Claudiu Lascoschi, a răspuns în direct, la România TV:

"Are, are regrete în prezent. Chiar plânge când își aduce aminte de ceea ce a făcut. Îi pare rău într-adevăr, acum are regrete. A conștientizat efectiv, a înțeles ceea ce a făcut, a înțeles că a greșit, i-a venit și mintea la cap".

"Habar nu ai avut"

În discuție au intervenit și bunicul și mama Luizei Melencu, care l-au atacat pe avocatul lui Gheorghe Dincă.

"Are regrete... Că nu e mâncarea bună, că nu i se schimbă cearceafurile la timp. Domnule avocat, dumneavoastră când ați venit prima dată în platou, păreați un om nevinovat, acum ați început să deveniți mai insistent, mai tupeist. Domnule, dacă știi ceva, vino cu argumente, nu cu povești. Știi dumneata de la Dincă că le-a dat câte o palmă. În prima fază a cazului habar nu ai avut în realitate ce s-a întâmplat la Caracal. Spune lucrurilor pe nume, vino cu probe, vino cu dovezi. Nu că le-a da to palmă. Noi ne-am săturat de palme și butoaie și tot felul de tâmpenii", a intervenit bunicul Luizei.

Vă lasați influențat de Dincă

"O singură întrebare aș avea și eu: Dânsul are dovezi concrete că acest Dincă a omorât aceste fete? Ce dovezi are dânsul? În afară de afirmația domnului Dincă", a întrebat mama Luizei.

"Sunt declarațiile inculpatului plus expertizele tehnico-științifice medico-legale care atestă două decese. Există o problemă. Nu există o a treia victimă. Avem două dispariții, două victime. Dacă ar fi existat o a treia posibilă victimă, sigur că atunci, ipoteza că Luiza ar fi în viață poate că ar fi avut o susținere efectivă", a răspuns Claudiu Lascoschi.

"Victime suntem numai în mintea dumneavoastră și a lui Dincă. Înseamnă că și dumneavoastră vă lasați influențat de Dincă. Nici dumneavoastră nu vreți să spuneți în realitate. Veniți cu dovezi concrete. Noi vă simțim că mințiți, nu spuneți lucrurilor pe nume, ne ascundeți adevărul", a mai adăugat bunicul Luizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel