EXCLUSIV  Conferința "Quo Vadis piața de asigurări în 2020!" - Ediția a II-a - 6 februarie 2020

Joi, 6 februarie 2020, DC Media Group organizează, împreună cu Fundaţia Institutul de Studii Financiare, a doua ediție a evenimentului ”Quo Vadis piața de asigurări în 2020!”. 

Evenimentul începe la ora 10:00 și va fi transmis LIVE pe DCNews.ro și pe pagina de Facebook DCNews. Va trata, pe larg, piața de asigurări în anul 2020, atât din perspectiva celor mai importanți jucători, cât și din cea a instituțiilor cu putere de decizie sau a analiștilor în domeniu, pornind de la educația financiară în școli până la digitalizarea în asigurări.

Teme de interes care vor fi dezbătute la eveniment

 

- Piața asigurărilor în România: Încotro?

- Asigurări auto: Care sunt tendințele pieţei în anul 2020. Cum creștem gradul de acoperire? Probleme și soluții pentru cel mai important segment al pieței de asigurări din România.

- Asigurări de sănătate: Creșterile semnificative din ultimii ani vor continua? Care sunt tendințele, dar mai ales problemele. Schimbările legislative, una dintre condițiile de bază pentru dezvoltarea acestui segment?

- Asigurări de viață: Un potențial imens, nevalorificat indeajuns. Cum vor evolua ofertele în 2020? Care sunt pârghiile de dezvoltare

- Asigurări pentru locuințe: Sunt în lucru schimbări majore din punct de vedere legislativ. Cum se pregătesc companiile de un eventual cutremur de proporții?

- Digitalizarea în asigurări. Când vor fi introduse sisteme digitale și moderne în sistemele de asigurări

- Protecţia consumatorilor: Ce aduc noile reglementări în vigoare? Ce s-a rezolvat, ce se va rezolva în 2020? Ce pârghii și limitări are ASF?

 - Supravegherea conduitei în asigurări, noua paradigma europeană

- Educația financiară în școli: ce modificări importate se pregătesc

Invitați speciali

Invitați speciali vor fi Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, Adela Cojan, președintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Viorel Arcaș, președinte al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat, Sorin Lazăr, președintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaților, Cristian Roșu, vicepreședintele ASF, Călin Rangu, președintele Consiliul Director al Fundaţiei Institutul de Studii Financiare, Adrian Marin, președintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România -UNSAR, Antonio Souvannasouck, preşedintele Patronatului Român al Brokerilor de Asigurare din România (PRBAR), Dorel Duță, preşedintele Uniunii Naționale a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România (UNSICAR), Nicoleta Radu, director General PAID România, Chestor Florentina Brăcea, director al Direcției Rutiere, Poliția Română, Florin Dănescu, președintele Executiv Asociația Română a Băncilor, Paul Silviu Anghel, director General Direcția Generală de Control, Supraveghere Piață și Armonizare Europeană-ANPC. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel