Conferinţă internaţională în domeniul Resurselor Umane, organizată la Bucureşti

Alina Panico / 25 sep 2019 / 08:38 Salveaza PDF Comentarii

Numeroşi experţi români şi europeni din domeniul Resurselor Umane participă, începând de miercuri, la conferinţa internaţională HR Uncovered, la care urmează să analizeze schimbările prin care departamentele de Resurse Umane au trecut în ultimii ani şi să evalueze schimbările majore care se prefigurează pentru următorii ani.

Printre temele de discuţie se numără conceptul de 'Change. Adapt. Repeat', care tratează contextul de schimbare constantă în domeniul Resurselor Umane, cu o rapiditate ce se îndreaptă către exponenţial. În consecinţă, modelele de afaceri ale organizaţiilor suferă modificări, efect ce ar trebui întâmpinat cu o strategie solidă de adaptare la transformări. Participanţii la conferinţă urmează să dezbată cum anume se poate contura o cultură organizaţională ce impregnează în valorile sale adaptarea la schimbare. Felul în care va arăta viitorul în Resurse Umane va fi analizat în panelul 'Hopes and Expectations', ca şi evaluarea paşilor pe care orice companie ar trebui să îi facă din timp, pentru o strategie eficientă pe termen lung.

Vorbitorii din panelul 'The HR Hero' vor prezenta modul în care s-au diversificat şi înmulţit în ultimul timp atribuţiile şi responsabilităţile managerilor de Resurse Umane, astfel încât uneori resursele pe care aceştia trebuie să le investească pot fi prea mari. Cum pot organizaţiile să răspundă în mod strategic acestei situaţii, astfel încât conducătorii departamentelor de Resurse Umane să poată rămâne concentraţi asupra aspectelor cu adevărat importante, asupra dezvoltării culturii organizaţionale, oamenilor, strategiilor de creştere a performanţei şi planurilor de viitor este o altă temă pusă în discuţie. Evenimentul este organizat de Business Mark.

Sursa: AGERPRES


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23