Condus neregulamentar. Firea l-a dat afară: Cine era la volan

Pe pagina de Facebook ”Primăria Munikipiului Bucureşti” a fost distribuită o poză cu o mașină a Primăriei Capitalei care încălca regulile de circulație, poză devenită virală pe Internet. În scurt trimp, PMB a luat măsuri drastice.

Multe voci au acuzat-o pe Gabriela Firea că s-ar fi aflat în mașina respectivă.

”Noile garduri de pe linia 21 țin mașinile de cocalari departe de linia de tramvai doar dacă cocalarii nu-s de la primărie...”, se arată în descrierea pozei distribuite pe pagina citată.

(w670)

Primarul Gabriela Firea a reacționat imediat. Astfel, PMB a anunțat că angajatul PMB care a fost surprins în timp ce conducea neregulamentar a fost concediat. 

Primarul general, Gabriela Firea, nu circula şi nu a circulat niciodată cu acest autoturism, edilul Capitalei având la dispoziţie o maşină Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se afla un angajat al PMB care, în urma incidentului, a fost concediat. Întrucât imaginile propagate în mediul online sunt însoţite de un mesaj fals, tendenţios, care aduce grave prejudicii de imagine primarului general, Gabriela Firea, edilul şef îşi rezervă dreptul de a-i acţiona în judecată pe autorii acestor mesaje denigratoare", se arată într-un comunicat al PMB.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel