Concurs international de parapanta - Brasov

In weekendul 18-20 Iulie 2014 se va desfăşura a III-a a competitiei de aterizare la punct fix cu parapanta, PGA Brasov 2014 care este inscrisa in calendarul international FAI ( Federation Aeronautique Internationale) si organizat de Aero & Nautic Sports Club. De asemenea concursul face din din Openul Balkan fiind prima etapa a sa.

In weekendul 18-20 Iulie 2014 se va desfăşura a III-a a competitiei de aterizare la punct fix cu parapanta, PGA Brasov 2014 care este inscrisa in calendarul international FAI ( Federation Aeronautique Internationale) si organizat de Aero & Nautic Sports Club. De asemenea concursul face din din Openul Balkan fiind prima etapa a sa.

Scopul concursului este acela de a promova si incuraja zborul liber, de a incuraja tinerii sa aspire catre o activitate palpitanta si totoadata recreativa.

Parapanta reprezinta punerea in practica al unui vechi vis al oamenilor, acela de a zbura, de a plana in aer la fel ca pasarile. Parapanta ca si sport cat si competitiile de parapanta au o popularitate in crestere atat pe plan intern cat si international.

Concursul este organizat in conformitate cu regulamentul Federatiei Aeronautice Interanationale,  si defasurat sub egida Federatiei Aeronautice Romane. La competiție vor lua parte unii dintre cei mai buni piloti de parapanta din lume. Printre participanti se va numara si George Cotet, primul roman care a fost clasat pe locul 3 in clasamentul modial. Pilotii de parapanta confirmati sunt din Germania, Franta, Ungaria, Bulgaria,Cehia si Romania.

Evenimentul va promova si recompensa sportivii ce practica acest sport cu totul si cu totul aparte.

"Tinerii noştri îşi aleg, din ce în ce mai des sa participle la evenimente sportive aeronautice.

Ne bucuram ca an de an avem din ce in ce mai multi participanti cat si doritori care aspira catre sentimenul de libertate pe care il ofera zborul liber. a declarat Virginia Neagoe, Presindinte al Clubului Sportiv Aero&NauticSports.

In cadrul competitiei vor fi acordate urmatoarele premii: 

  • Locurile I , II, III - Clasament PGA Brasov 2014
  • Locurile I , II, III - Clasament PGA Brasov 2014 “Balkan Open”  

Evenimentul se va desfasura in zona Bunloc- Sacele – BRASOV, care  este situat la intrare in Brasov pe DN1, locatia fiind prevazut cu telescaun pentru accesul la locul de decolare si terenurile de aterizare sunt conforme cu cerintele intenationale.

Pentru program si detalii va rugam sa accesati www.aeronauticsports.ro

Organizator: Aero & Nautic Sports Club

Parteneri:Aeroclubul Romanie, Aeroclububul territorial Brasov, Aerodromul Sanpetru

Sustinut de: Aqua Carpatica, Samburesti

Parteneri media: Kiss FM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel