CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. Proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor disponibile de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar a avut loc luni, 17 iulie 2017.

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. Prima probă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere din şcoli implică rezolvarea unui test-grilă de către candidaţi, în cel mult 90 de minute. În cadrul acestei testări se evaluează cunoştinţele privind legislaţia, dar şi informaţiile pe care candidaţii le au cu privire la managementul educaţional.

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. Accesul candidaților în săli s-a făcut între orele 8,00 și 8,30 iar proba a început de la ora 9,00 și a durat maximum 90 de minute.

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. A fost un test grilă care a conținut itemi prin care se evaluează în proporție de 50% cunoștințele privind legislația specifică domeniului învățământ preuniversitar și similar cunoștințe privind managementul educațional.

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. Candidaților, responsabililor de sală și profesorilor asistenți li s-a interzis accesul în sală cu genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, notițe sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanță.

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. Candidații care nu au fost prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte au pierdut dreptul de a participa.

CONCURS DIRECTORI ȘCOLI 2017. Proba scrisă: TEST GRILĂ. Între 19 și 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae și interviul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel