Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Concurs Antena 3. Liviu Pleșoianu, moment DECISIV. I-a schimbat viața: Telefonul zbârnâia de mesaje

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

De 1 Decembrie, Antena 3 organizează un concurs care schimbă viitorul României. În 2015, marele câștigător a fost Liviu Pleșoianu. Atunci, numele său avea să apară pentru prima oară în presă.   

„M-am dus la calculator, l-am deschis, mi-am pus niște căști supradimensionate pe urechi și am înregistrat mesajul de două minute. Fără să mai filmez vreo dublă, l-am trimis”

Într-un interviu acordat DCNews, Liviu Pleșoianu a dezvăluit care au fost cele mai importante momente de atunci, având și câteva sfaturi pentru concurenții din acest an.

„În viaţa fiecărui om există câteva, doar câteva momente de răscruce. În seara și în noaptea aceea (1 Decembrie 2015), pentru mine a fost un astfel de moment decisiv. Începând de atunci, am hotărât că voi merge apăsat pe un drum pe care îl prefigurasem de multă vreme, dar care își așteptase deschiderea", a spus Liviu Pleșoianu.

Cu privire la momentul din decembrie 2015, a mai spus: „M-am dus la calculator, l-am deschis, mi-am pus niște căști supradimensionate pe urechi și am înregistrat mesajul de două minute. Fără să mai filmez vreo „dublă", l-am trimis către Antena 3 (înscrierile erau pe final). În seara aceleiași zile, ca un făcut, nu am apucat să urmăresc „Sinteza zilei". A doua zi dimineață însă telefonul zbârnâia de mesaje. Mesajul meu fusese difuzat, iar numele îmi apărea pentru prima dată în presă".

„Aproape imposibil de exprimat în cuvinte”

„Din clipa în care am intrat în concurs și până când s-a încheiat (multe ore, aproape șase...), am fost „în zonă". O stare cu totul specială, aproape imposibil de exprimat în cuvinte... Cele mai importante momente au fost primele două probe – cele două mesaje a câte două minute, urmate de dialogul cu juriul. Dintr-odată, vorbeam față în față cu cei pe care îi urmăream zi de zi și seară de seară de atât de mulți ani: Mircea Badea, Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Adrian Ursu, Sandra Stoicescu, Radu Tudor, Dana Grecu... De fapt, o frază din discursul „Jos eu!" le-a fost dedicată: „Jos eu pentru că prea mulți ani am respirat prin plămânii altora, fără să mă gândesc că poate și ei au nevoie să respire prin plămânii mei!"...

Însă dacă este să aleg un singur moment, fără doar și poate, aș alege cel de-al doilea minut al celui de-al doilea discurs. Energia și emoția au fost atât de puternice încât tot restul concursului am funcționat pe pilot automat, parcă purtat de evenimentul în desfășurare”, a afirmat acesta pentru DCNews.

Să nu încerce să pară altceva decât sunt!”

Concursul lansat de Antena 3 a ajuns la a III-a ediție. Întrebat ce sfaturi are pentru concurenți și ce calități ar trebui să aibă câștigătorul, Liviu Pleșoianu a răspuns astfel: „Să fie egali cu ei înșiși! Să nu încerce să pară altceva decât sunt! Să nu își dorească să „livreze" ceva ce cred ei că le poate aduce succesul. Eu vă mărturisesc faptul că nu m-am gândit nici măcar o secundă că voi câștiga sau că vreau să câștig! M-am bucurat să fiu acolo, m-am simțit foarte onorat și am vrut neapărat să transmit ceva care să atingă nu doar mințile, ci mai ales inimile oamenilor! Este singurul lucru care m-a interesat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel