Concurs amânat la Hipodromul Ploieşti după ce caii s-au îmbolnăvit

Mihai Ciobanu / 24 oct 2019 / 11:18

Conducerea Hipodromului din Ploieşti a decis să amâne un concurs programat pentru sâmbătă, după ce mai mulți cai s-au îmbolnăvit. Dacă animalele vor putea reveni la antrenamente zilele următoare, concursul va avea loc săptămâna viitoare.

Potrivit CSM Ploiești, club sportiv aflat în subordinea primăriei, conducerea Complexului Hipodrom Ploieşti a luat decizia să amâne concursul programat pentru sâmbătă, 26 octombrie, după ce mai mulți cai s-au îmbolnăvit.

„Susţinută şi de majoritatea proprietarilor şi a driverilor, măsura a fost luată în contextul în care mare parte din efectivul de cai de pe hipodrom prezintă semnele unei viroze, motiv pentru care antrenamentele nu s-au putut desfăşura la parametrii obişnuiţi, în perspectiva participării la cursele oficiale”, arată CSM Ploiești.

Dacă în următoarele zile caii vor putea reveni la antrenamente, concursul va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2019. Hipodromul de trap din Ploieşti a găzduit primele curse în 1961, după demolarea hipodromului din Bucureşti. În 2014, Hipodromul Ploieşti a intrat într-un amplu proces de modernizare, lucrări care au fost finalizate în luna octombrie a anului 2016, transmite Mediafax.