Concurentele Bravo, ai stil, desființate de un model celebru: Nu pot să mă abțin...

Denisa Zamfir / 08 ian 2019 / 08:23
Bravo, ai stil! Eliminare gală 9 februarie
Bravo, ai stil! Eliminare gală 9 februarie

Concurentele Bravo, ai stil sunt jurizate în săptămâna 7 - 10 ianuarie și de cunoscutul model Cristina Ich, pe lângă jurizații deja cunoscuți ai emisiunii. Nou venită la masa juriului, Cristina nu le-a iertat pe concurente și le-a spus ceea ce crede cu adevărat despre ținutele sale.

Cristina Ich a criticat dur ținuta Biancăi: "Eu nu aş merge mai departe, dacă aş fi iubitul tău! Te-aş lăsa cu pătura pe tine şi cam atât. Şi ţi-aş spune că sunt obosit, mâine trebuie să mă duc la birou neapărat. Nici nu ştiu ce să spun, că nu vreau să fiu rea. Oamenii de acasă mi-au spus că sunt arogantă. Întotdeauna am urât stilul ăsta Kardashian, pantaloni de trening şi body", a spus Cristina Ich după momentul Biancăi.

(w670)

Totodată, Cristina Ich nu a iertat-o nici pe Ilinca: ”Ai zis că petrecerea e în casă? Să nu ieşi din casă! Nu vreau să fiu răuţă, dar nu pot să mă abţin. Aşa m-am îmbrăcat prin 2000 când mă îndrăgostisem de fiul primarului de la mine din sat şi m-am dus la discotecă. Aşa m-am dus îmbrăcată, pentru că eram ”fiartă”, cum se zice”, afirmă cunoscutul model despre ținuta Ilincăi.

(w670)

Vezi și: „Bravo, ai stil", 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update

„Bravo, ai stil", surpriză de proporții. Vine la masa juriului