Concert Tudor Gheorghe, la Sala Palatului: Îndrăgostiți fără noroc

Pe 21 martie 2017, Tudor Gheorghe va veni, în premieră, la Sala Palatului, cu „Îndrăgostiți fără noroc", un spectacol care va impresiona spațiul muzical românesc.

Tudor Gheorghe a făcut publicului o promisiune pe care a respectat-o și pe care o va respecta pe tot parcursul cariei sale. Și-a dorit ca fiecare proiect al său să fie unic și s-a angajat că nu va veni niciodată cu același spectacol. Chiar dacă a reluat, de-a lungul anilor, concertele care au avut succes de „casă", fiind de fiecare dată sold-out, precum „Anotimpurile Simfonice" sau „Degeaba", proiectele sale culturale au fost revizuite, primind la fiecare reapariție „haine" noi.

Astfel, pe 21 martie 2017, Tudor Gheorghe va veni, la Sala Palatului, cu „Îndrăgostiți fără noroc", iar despre ce aduce nou acest spectacol vorbește în cunoștință de cauză dirijorul și orchestratorul Marius Hristescu, care de 20 de ani lucrează împreună cu „olteanul universal": „Noutatea muzicală a acestui spectacol este componența formației instrumentale, duioșia orchestrației, combinată cu accente sonore puternice care vor răzbate în anumite momente cheie ale discursului muzical, toate legate într-un mănunchi de versuri fabuloase ale lui Romulus Vulpescu, Mircea Micu, Alexandru Macedonski, Grigore Vieru, Mihai Beniuc, Adrian Păunescu și Tudor Arghezi".

În cei 51 de ani în care Tudor Gheorghe s-a dăruit publicului, lumea l-a tot întrebat care este stilul sau genul pe care-l practică. I-au zis cobzar, lăutar, pentru ca în final să ajungă la concluzia că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, sã fie catalogat. Cert este că stilul lui Tudor Gheorghe este... „stilul Tudor Gheorghe": el n-a apărut pe scenă imitând pe nimeni. Cât privește genul muzical, el se confundă cu stilul. „Dacă cineva reușește sau va reuși să îl încadreze pe Tudor Gheorghe într-un stil, aș fi bucuros să aflu și eu! Eu, unul, rămân mereu surprins de noutatea fiecărui spectacol, de perseverența și încăpățânarea de a nu se repeta nimic, nici măcar un vers. Probabil că aici începe geniul lui Tudor Gheorghe", mărturisește Marius Hristescu.

Biletele se găsesc pe tudor-gheorghe.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului. Accesul în sala de spectacol este permis până la ora 19:10. După începerea spectacolului, locurile își pierd valabilitatea. Vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare din zona Sălii Palatului. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel