Conan, ''câinele incredibil'', decorat de Donald Trump

Donald Trump l-a decorat pe Conan, ''câinele incredibil'' care a participat la raidul asupra lui al-Bagdadi.

Preşedintele american Donald Trump l-a prezentat luni la Casa Albă pe Conan, probabil cel mai celebru câine din lume, care a participat la raidul ce a condus la moartea liderului grupării Statul Islamic (SI), Abu Bakr al-Bagdadi

"Conan a făcut o muncă fantastică", a subliniat preşedintele SUA în prezenţa soţiei sale Melania şi a vicepreşedintelui Mike Pence. "Acest câine este incredibil, atât de strălucitor, atât de inteligent", a adăugat el, precizând că celebrul ciobănesc belgian malinois, câine al armatei SUA, "a primit o medalie şi o placă".

"Conan este un câine rezistent", a mai spus Trump, subliniind că animalul a fost rănit în timpul raidului asupra unei zone controlate de rebeli în nordul Siriei, în apropiere de graniţa cu Turcia. "Conan a fost grav rănit. Dar s-a recuperat foarte repede şi de atunci a participat în raiduri foarte importante", a declarat el.

După anunţul, la 27 octombrie, privind moartea celui mai căutat jihadist din lume, Donald Trump a lăudat munca acestui câine "magnific". Animalul l-a urmărit pe şeful grupării Statul Islamic în tunelul unde acesta s-a aruncat în aer în Siria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel