Complet judecători ÎCCJ. Zegrean: Dragnea a greșit

Augustin Zegrean/ Foto Agerpres
Augustin Zegrean/ Foto Agerpres

Augustin Zegrean, fost președinte CCR, afirmă că Liviu Dragnea, președintele PSD, a greșit când a atacat la Curtea de Apel, tragerea la sorți pentru completurile de cinci de la ÎCCJ. 

Augustin Zegrean spune că, în locul lui Liviu Dragnea, nu ar fi atacat formarea completurilor de cinci la Curtea de Apel. Fostul președinte CCR subliniază că acest lucru a amânat procesul de care președintele PSD ar fi vrut să scape. 

"O decizie a CCR în alte state e o situație de excepție, nu o judecată zilnică. În privința completurilor, CCR a dat decizia, iar ÎCCJ a procedat corect pentru că a făcut tragerea la sorți, fără să aștepte motivarea. Acum, când în sfârșit a aplicat legea, a intervenit Curtea de Apel și a blocat activitatea. Așa se întâmplă când se ajunge la judecata judecătorilor, când se judecă judecătorii între ei. Trebuie să se aștepte motivarea CCR și să se tragă, din nou, la sorți. Pe Liviu Dragnea îl ajută, dar, dacă eram în situația lui, nu aș fi amânat procesul, pentru că voiam să scap de el.", a declarat Augustin Zegrean, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel