Compania Iulius a achiziționat Carbochim SA Cluj-Napoca

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Compania ieșeană Iulius a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Carbochim SA Cluj-Napoca.

Compania ieșeană Iulius a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al producătorului de materiale abrazive Carbochim SA Cluj-Napoca, a transmis firma, printr-un comunicat.

„Compania IULIUS s-a dedicat în totalitate dezvoltării de proiecte regionale de referință, cu un puternic impact în comunitățile în care suntem prezenți. Ocupăm o poziție dominantă pe piața imobiliară din România și ne-am dorit să ne extindem aria de expertiză către producție, cu aceeași implicare și pasiune. Astfel, considerăm că achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al Carbochim Cluj-Napoca reprezintă o decizie strategică în activitatea noastră și, totodată, o provocare. Carbochim are o experiență notabilă în domeniu, de peste 70 de ani, și credem în capacitatea sa de dezvoltare. Suntem convinși că îmbinând know-how-ul Carbochim cu viziunea și experiența în property management ale IULIUS vom realiza obiectivul nostru comun, acela de a consolida strategia de creştere și de a aduce plus-valoare portofoliului", a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei IULIUS.

Fără disponibilizări

„Operarea Carbochim SA va fi asigurată de aceeași echipă specializată, care s-a implicat în dezvoltarea fabricii de până acum. Activitatea de producție, comercializare și distribuție nu va fi afectată și nu vor fi disponibilizări", se mai arată în comunicat.

Compania a creat rețeaua națională Iulius Mall, cu patru spații comerciale de tip mall în Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava și ansambluri mixte precum Palas Iași și Iulius Town Timișoara.

„Cu un trafic anual de peste 68 milioane de vizitatori, proiectele companiei sunt lidere de piaţă la nivel regional", se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel