EXCLUSIV  Comisii SRI și SIE. Turcescu a uitat de rucsacul cu pietre și a început scandalul

Robert Turcescu era foc și pară luni pentru că parlamentarii PMP nu au niciun reprezentant în Comisiile de control al SRI și SIE, dar el uită de "rucsacul cu pietre din spinare" pe care spunea că îl are.

Așadar, conform propriei sale mărturisiri, Robert Turcescu a fost ofițer acoperit. Mai este și acum sau nu? Aceasta este întrebarea la care ar trebui să răspundă înainte să ceară să facă parte din Comisiile de control al SRI și SIE pentru că altfel se încalcă puterile statului. De altfel, în momentul în care un ofițer acoperit intră în Parlament vorbim despre un fapt ilegal care trebuie lămurit de urgență.

Robert Turcescu are o problemă, rămâne de văzut care. În primul rând, de ordin moral. În al doilea rând, de ordin mental pentru că poate a mințit că a fost ofițer acoperit pentru a-i face jocurile lui Traian Băsescu. În al treilea rând, o problemă penală, lucru care cere lămurirea urgentă a statutului lui Robert Turcescu în Parlament.

[citeste si]

 Amintim ce spunea luni deputatul PMP, fiind nemulțumit de componența Comisiilor de control al SRI și SIE:

"Să citim împreună art. 64 din Constituţie, care spune că Biroul permanent şi comisiile parlamentare se alcătuiesc conform configuraţiei politice a fiecărei Camere. Faptul că PMP, prin jocul desfăşurat în această dimineaţă, nu primeşte niciun loc în Comisiile SRI şi SIE este un abuz. Ceea ce se întâmplă azi este un abuz, PMP va refuza să participe la o astfel de mascaradă, de abuz, ne retragem de la această şedinţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel