Urmărește emisiunea live


COMISIE SRI - Liviu Dragnea - Decizie de ultimă oră

S-a votat împotriva audierii lui Liviu Dragnea pentru data de 20 martie, informează Antena 3.

Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI a respins, marţi, propunerea USR pentru audierea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pe 20 martie, data la care acesta va fi invitat la comisie urmând să fie stabilită ulterior, a declarat Marian Cucşa, deputat ALDE, vicepreşedinte al comisiei.

'Reprezentantul USR a propus audierea lui Liviu Dragnea în data de 20 martie. Această propunere nu a fost acceptată ca dată. Bineînţeles, Liviu Dragnea va fi audiat la Comisia SRI şi vom comunica data la care va fi audiat. Data de 20 nu se poate, că s-au decalat audierile şi nu are cum să fie audiat la acea dată. S-a dat un vot în comisie, ţinând cont de calendarul stabilit în urmă cu ceva timp, nu aveam cum să acceptăm audierea pentru data respectivă. După audierea lui Florian Coldea urmează audierea lui Traian Băsescu. I-am trimis o adresă oficială lui Traian Băsescu, aşteptăm răspuns. În principiu, în data de 20 ar fi trebuit să vină Traian Băsescu', a precizat Cucşa.

El a explicat că data de 20 martie era liberă pentru audierea lui Liviu Dragnea dacă nu se decala audierea lui Florian Coldea. 

[citeste si]

Amintim că Liviu Dragnea ceruse, în repetate rânduri, în mod public, să fie audiat în Comisia de Control a SRI. "Ce am eu de spus, ceea ce ştiu, voi spune în Comisia SRI, nu voi merge acolo nici cu jumătăţi de adevăruri ca George Maior, nici cu minciuni ca alţii, voi spune ce ştiu pentru că am văzut că se conturează o istorie romanţată. Nimeni nu a făcut nimic, toţi au fost buni şi a venit de undeva din cer acest sistem pe care aproape toată lumea îl simte", spusese Liviu Dragnea, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel