Comisie SRI. Claudiu Manda, precizare cheie despre Udrea la TVR

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, miercuri, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii România 9, de la TVR, a spus că Elena Udrea va reveni, cel puţin o dată.

„Udrea a spus la comisie multe lucruri. A rămas să mai vină, cel puţin la o audiere", a declarat Claudiu Manda.

Întrebat dacă Sârbu a vorbit despre Pro TV, acesta a oferit următorul răspuns: „Nu, absolut deloc. A spus că postul are o politică separată, are acţionari străini şi are şi un contract de confidenţialitate”.

De asemenea, întrebat cum va arăta, în linii mari, raportul pe care îl va realiza Comisia, Claudiu Manda a spus că „noi luăm în calcul şi varianta unor raporturi parţiale”. 

Marius Pieleanu, prezent în cadrul emisiunii, l-a întrebat dacă poate garanta cu privire la loialitatea faţă de cetăţean a echipei din comisia pe care o conduce. „Nu pot eu să fac aprecieri despre fiecare dintre colegii mei. Pot să vă spun doar că şedinţele Comisiei se desfăşoară într-un mod absolut corect şi normal. Sunt colegi care au poziţii total diferite, dar asta nu înseamnă că unul are dreptate şi că altul nu are dreptate. Sunt colegi care se implică mai mult şi colegi care se implică mai puţin în activitatea Comisiei. (...) Se doreşte să decriptăm din ce ni se prezintă care este situaţia reală şi adevărul”, a spus Manda. 

[citeste si]

Amintim că Manda, a anunţat că, săptămâna viitoare, sunt invitaţi pentru audieri fostul şef SPP Dumitru Iliescu, fostul şef al DIICOT Alina Bica, jurnalistul Dan Andronic şi Doru Paraschiv, fost ofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei. Manda a precizat că va fi audiat şi Traian Băsescu, însă la o dată care nu a fost stabilită încă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel