Comisie legi justiție. Iordache-Predoiu-Stelian Ion, CEARTĂ. Ședință SUSPENDATĂ

Florin Iordache
Florin Iordache

S-au încins spiritele în ședința specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru legile justiției. Ședința a fost condusă o perioadă de vicepreședintele Comisiei, care la ora 18:00 a decis să o suspende. La doar câteva minute, președintele Comisiei, Florin Iordache a revenit la microfon, ceea ce a dus critici din partea lui Cătălin Predoiu și a deputatului USR, Stelian Ion.  

USR și PNL l-au acuzat pe Florin Iordache de faptul că își ia pauză oricând dorește, iar odată ce ședința a fost suspendată chiar de înlocuitorul său, nu se poate reveni asupra deciziei. 

Iată dialogul care a avut loc:

Cătălin Predoiu: Este o decizie luată de domnul vicepreședinte. Dacă dumneavoastră vreți să luați alta acum, e altceva. N-am plecat de capul nostru de aici. Nu puteți să vă jucați cu noi chiar așa. Unii ne dau afară, alții ne bagă înapoi. 

Florin Iordache: Am trecut pe lângă dumneavoastră și v-am spus că aveam o discuție să aflăm ce s-a întâmplat la Senat. Este singura chestiune pentru care ne-am ridicat. Luăm pauză un sfert de oră, după care continuăm. Au fost discuții constructive. 

Cătălin Predoiu: Vreți să stricați acum discuțiile, că au fost constructive.

Florin Iordache: Am discutat chestiuni importante, dar care nu-și au obiectul aici. Dacă aveți o problemă de susținut în plen, nu aici era problema. Cred că putem continua. Propun pauză de hidratare.

Cătălin Predoiu: Nu e nici o pauză de hidratare. E de consultare cu conducerea partidelor noastre. 

Stelian Ion: Nu-i corect. Dumneavoastră vă luați pauză oricând. V-ați luat pauză, ați lăsat înlocuitor, care a suspendat ședința. Despre ce vorbim? Ce facem aici? Ori arătați respect chiar și pentru colegul dumneavoastră care a luat decizia ...

Florin Iordache: Vă propun să o reluăm peste o jumătate de oră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel