Comisie de anchetă pentru autostrada Sebeș-Turda

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, solicită cercetarea în regim de urgenţă a împrejurărilor în care a avut loc incidentul din data de 29 mai 2019, de pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, a anunţat, joi, ministerul de resort.

"Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc l-a convocat pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga şi i-a solicitat constituirea, în regim de urgenţă, a unei comisii care se va deplasa la faţa locului, să cerceteze împrejurările în care a avut loc incidentul din data de 29 mai 2019, de pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, de la supratraversarea DN 14B", precizează ministerul de resort.

Conform informaţiilor publicate în mass-media, un accident soldat cu rănirea unui bărbat s-a produs, miercuri, pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda, după ce două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbuşit. Presa locală notează că respectivele grinzi s-au prăbuşit la peste o oră după ce au fost montate.

Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda are o lungime de peste 24 de km, construcţia fiind atribuită Asocierii Aktor - Euro Construct Trading 98 pentru suma de 549,33 milioane de lei. Potrivit datelor Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), stadiul lucrarilor pe acest lot a ajuns, în aprilie, la 49,5%. 

Vezi și: Modernizare autostrada A2. Răzvan Cuc: Semnăm contractele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel