Comisia JURI - Rovana Plumb, comisar european. Carmen Avram: O situație pe cât de ciudată, pe atât de confuză. De unde vine decizia finală

Carmen Avram / Foto Facebook
Carmen Avram / Foto Facebook

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a reacționat după ce Comisia JURI şi-a trimis scrisoarea către Preşedintele Parlamentului European, anunțând că Rovana Plumb nu îşi poate exercita funcția.

”Comisia JURI şi-a trimis scrisoarea către Preşedintele Parlamentului European, anunțând că Rovana Plumb nu îşi poate exercita funcția. Punct. Nu spune de ce, nu spune cum a ajuns la această concluzie, nu recomandă absolut nimic! O situație pe cât de ciudată, pe atât de confuză. Decizia finală îi va aparține Preşedintelui desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Aşteptăm, deci”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Rovana Plumb a declarat că decizia Comisiei JURI este una care încalcă Regulamentul de procedură al PE și este o hotărâre evident politică. Ea a adăugat că va prezenta situația președintelui Parlamentului European David Sassoli și președintelui ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel