Comisia Europeană știe cu luni înainte ce face Procuratura din România

Președintele Pro Democrația, Cristian Pîrvulescu, a lansat o ipoteză potrivit căreia Comisia Europeană știe cu mult timp înainte ce urmează să facă procurorii din cadrul Parchetului General.

Comisia Europeană a știut încă din luna ianuarie că fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian va fi cercetat penal, a arătat marți seara, la Realitatea Tv, o ipoteză lansată de Cristian Pîrvulescu.

Iată pe ce se bazează politologul: La finalul lunii ianuarie, raportul MCV a arătat că în cabinetul Ponta există trei miniștri cercetați penal. După numai o zi, Comisia Europeană a revenit și a transmis că sunt doar doi membri ai Guvernului cu probleme penale, nu trei.

Cei doi miniștri invocați în MCV ar fi fost Relu Fenechiu și Liviu Dragnea. Dar, după ce Varujan Vosganian a fost acuzat de DIICOT pentru subminarea economiei naționale, pare că cei de la CE nu au greșit cu prima versiune a raportului MCV din ianuarie. În susținerea acestei ipoteze vine informația că faptele pentru care este acuzat Vosganian sunt săvârșite înainte de publicarea respectivului raport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel