Comisia Europeană, reacție la declarațiile lui Mihai Fifor

Comisia Europeană (CE) califică drept 'inacceptabile' 'atacurile personale' la adresa şefei reprezentanţei sale la Bucureşti, Angela Cristea, a declarat luni purtătoarea de cuvânt a CE Mina Andreeva.

Declaraţia intervine ca răspuns la unele atacuri apărute în presă ale preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, la adresa şefei Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti. Ne aşteptăm ca ambasadorul nostru la Bucureşti să fie tratat cu acelaşi respect cu care Comisia îl tratează pe ambasadorul român la Bruxelles. Nu vom permite ca ambasadorul nostru să devină sacul de box al controverselor politice interne', subliniază purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene, Mina Andreeva.

Ce a spus Fifor


Reacţia Bruxelles-ului intervine după afirmaţii făcute de Mihai Fifor în reacţie la declaraţiile preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, privitoare la măsura în care România este pregătită să preia preşedinţia Consiliului UE. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a scris pe Facebook că Juncker 'confundă Palatul Victoria cu Palatul Cotroceni' şi că ar avea o percepţie 'total deformată' despre ce se întâmplă în România din cauza şefei Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti.

VEZI ȘI:

Lia Olguța Vasilescu, primul mesaj după atacul lui Juncker

Lovitură pentru Cristea (Comisia Europeană). Avocata Vasii: Există Tribunalul Funcției Publice


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel