Comisar șef Marin Ion, mesaj viral despre polițiști: Noi nu blestemăm să ai parte de trăirile noastre, dar...

Polițist
Polițist

Fostul comandant al IPJ Buzău, comisarul şef Marin Ion, a revenit cu un nou mesaj viral despre Poliția Română.

”CE AVEȚI CU POLIȚIA? Balzac, om de cultură, a spus: Suprimați poliția și veți suprima civilizația... Știți că poliția are, ca angajați, oameni? Oameni care, cu bună știință, știu că nu le va fi ușor?

Știți că poliția nu are doar oameni vizibili? Cei care trebuie să intervină când treci strada neregulamentar, când mergi cu viteză, când faci scandal, sunt vizibili... Îi vedeți cu toții și-i dezaprobați... Nu fac nimic de capul lor... Aplică niște legi adoptate de cei votați de voi... Știți că sunt și alți polițiști care nu se văd? Știți că și unii și alții au iubite, familii care ajung să le reproșeze că pe primul loc este profesia?

Ați trăit momentele în care, după perdaful luat de la șefi, mai mult sau mai puțin competenți, mergi acasă și ți se reproșează că te dedici meseriei în detrimentul familiei, al copiilor? Ai simțit momentul neputinței când nu știi ce să mai faci? Ai simțit cât de greu este să îi spui iubitei, soției, copilului, că totul se contramandează că a apărut o situație care reclamă prezența ta la fața locului?

Ai simțit furia lăuntrică atunci când un politician vremelnic îți spune că "te dezbracă" și trebuie să găsești calea de mijloc să împaci idiotul, șefii și familia? Ai simțit sentimentul neputinței când toți te arată cu degetul pentru prostia unuia și tu trebuie să rămâi drept?

Ai simțit, vreodată sentimentul de frustrare când"piloșii" culeg roadele și tu aștepți o recunoaștere simbolică a faptului că ai abandonat totul, numai să te achiți de atribuțiile postului? Ai simțit vreodată ce simte un polițist când a făcut ce trebuie? Nu cred... Nu vei ști niciodată ce simte un polițist...

Iar el se va bucura, în sinea lui, singur căci nu va putea spune niciodată copilului lui de ce nu a putut merge cu el la locul de joacă... Și ce simplu e să arunci cu noroi în polițist, să-ți bați joc de el... Ai gândit, vreodată, că polițistul pe care îl întâlnești pe stradă are și el necazuri ca tine? Ai gândit vreodată că polițistul ăla, dincolo de atribuțiile profesionale, are o situație grea în familie?

E simplu... Argumentul multora că și-a ales singur profesia nu subzistă... Polițistul este un om ca oricare altul... Cu bucurii, cu tristeți... De ce să te înțeleagă doar el? Tu de ce nu îl înțelegi? Că așa vor șefii politici, televizorul, mass-media? De ce îl hulești?
Știi că, datorită lui și a celor că el, tu poți să te bucuri de libertatea deplasării, de libertatea de a fi când vrei, unde vrei? Vrei că polițistul să îți fie "subjugat"? Poți s-o faci...

Întreabă aleșii poporului de ce nu este dotat, de ce este subjugat lor și nu ție... Spune-le mincinoșilor politici că vrei ordine și liniște... Impune-ți voința și vei avea poliția pe care ne-o dorim... Nu mai privi la televizor și nu mai citi fake-urile care denigrează Poliția și implicit oamenii ei... Impune-te politicului și vei avea o poliție națională, poliție locală și jandarmerie în slujba ta, nu a lor...

Daca nu, noi nu blestemăm să ai parte de trăirile noastre, dar reține, fără noi nu ești în siguranță! Nu invoca Caracalul (fie-mi iertată cacofonia), căci te înșeli! Poliția Română e la baza brumei de ordine ce încă mai e în țara noastră!”, a fost mesajul lui Marin Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel