Ioan Mircea Pașcu, propus de PSD comisar european interimar

Mircea Pascu
Mircea Pascu

PSD a decis să propună un nou comisar european interimar, până în luna octombrie, când funcţia va trebui ocupată cu drepturi depline. Ioan Mircea Paşcu este candidatul propus de social-democraţi! 

Ioan Mircea Paşcu a fost europarlamentar din partea PSD, însă a fost eliminat de pe listă la ultimele alegeri. 

"I-am lăsat lui Dragnea o notă prin care îl anunțam că doream să candidez (îmi ajunseseră la ureche zvonuri că, la nivelul conducerii, se știa că nu mai doream sa candidez!?) și, doi, i-am trimis un sms, solicitând să îmi spună când ne puteam vedea. Nu cred că mai trebuie să spun că nu am primit niciun răspuns - nici la notă, nici la sms. Pentru el eram un “nimeni”, la fel ca tânărul care a îndrăznit să îl contreze public!

Ulterior, în ciuda informațiilor circulate până cu o zi înainte de stabilirea listei, pe care figuram (informații pe care eu le suspectez acum ca fiind plantate chiar de partid, pentru a asigura secretul îndepărtării mele) numele meu nu a mai apărut pe lista finală (care a fost bătută în cuie la BEC chiar a doua zi). Aștept și astăzi o explicație, măcar din politețe, dar mi-e teamă că mai am de așteptat ... Nimeni nu mi-a putut spune nimic cert!", a declarat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel