Congres PSD. Sancţiuni Ioan Duia, surdo-mut: Comandantul Jandarmeriei, verificări de urgenţă

Comandantul Jandarmeriei cere verificări de urgenţă după sancţionarea unei persoane cu deficienţe de auz la Congresul PSD.

Comandantul Jandarmeriei Române, colonelul Sebastian Cucoş, a cerut efectuarea unor verificări de urgenţă referitoare la modul în care a fost întocmit un proces-verbal de sancţionare a unei persoane cu deficienţe auditive, Ioan Duia, care a participat la protestul organizat în ziua desfăşurării Congresului PSD.

'Comandantul Jandarmeriei Române, colonel Sebastian Cucoş, a ordonat Direcţiei Control din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române să facă verificări în regim de urgenţă la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, cu privire la modul în care a fost întocmit un proces verbal de sancţionare a unei persoane cu deficienţe auditive, persoană care din imaginile prezentate în spaţiul public a participat la o acţiune de protest în data de 10 martie 2018', se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Potrivit sursei citate, rezultatele verificărilor vor fi prezentate public. În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora o persoană surdomută a fost amendată pentru că ar fi scandat în timp ce participa la protestul organizat în ziua desfăşurării Congresului PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel