Comandament de iarnă. Firea, NOI măsuri în Capitală

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marţi seara, în urma comandamentului de iarnă convocat la sediul Poliţiei Locale din Municipiul Bucureşti, că în această noapte vor fi efectuate două pluguiri şi se vor aplica de două ori materiale antiderapante pe străzile Capitalei. 

"Avem în faţă o noapte destul de grea, cu ninsori abundente. Ninsoarea se va opri abia mâine la prânz. Avem Cod galben de ninsori abudente, iar spre mâine seară Cod galben de ger. (...) Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă. Credem că ne-am pregătit destul de bine pentru ca populaţia să nu sufere şi, de asemenea, instituţiile să funcţioneze normal", a spus edilul general. 

Tratamentul antiderapant va fi aplicat în momentul în care zăpada va atinge 1-2 centimetri, iar pluguirea va începe. În jurul orei 2.00 se va aplica un nou tratament preventiv antiderapant, iar două ore mai târziu se va repeta pluguirea, în aşa fel încât în jurul orei 6.00 drumurile să fie practicabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel