EXCLUSIV  Comandă de 10.000 de euro. Codin Maticiuc: Am auzit: "Somalia in the house" și am înțepenit

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

În aceste zile, am văzut cum tinerii aruncă mii de euro pentru distracții în Mamaia. O fată de vreo 25 de ani spunea, într-un interviu la o televiziune, că a cheltuit, doar într-o seară, aproximativ 5.000 de euro și că ținuta pe care o purta valora cam 2.500 de euro, bani pe care cei mai mulți români nu îi câștigă într-un an. 

L-am contactat pe Codin Maticiuc, omul care nu este milionar, dar cheltuie ca și cum ar fi, așa cum îi place să spună, pentru a afla ce îi împinge pe tinerii din România să dea sume uriașe pentru o șampanie și alte băuturi. Răspunsul său vine și din perspectiva unui om care are un orfelinat. Codin Maticiuc se preocupă de soarta a sute de copii pe care în consideră familia lui.

DC News: Așadar, ce îi împinge pe tinerii din România să arunce sume mari pe șampanii cumpărate în capitala fițelor de 1 mai: Mamaia?

Codin Maticiuc: Pe tineri chiar nu știu ce. Nu pot fi deja niște connoisseuri care sa aprecieze cu adevărat o șampanie scumpă. Nu mai vorbesc de mai multe, comandate exclusiv pentru show. E doar un showoff de prost gust. O doză mai mică sau mai mare de exhibiționism există în fiecare dintre noi. Doar că eu cred că ar trebui manifestată altfel, ținând cont și de problemele din țara în care te afli și de unde provii. Îmi amintesc de un episod tragi-comic de la Saint-Tropez din clubul Caves du Roy unde la o comandă de peste 10.000 de euro se făcea un mic show în care îți anunțau și țara, orașul sau numele la microfon. Într-o seară am auzit: "Somalia in the house" și am înțepenit. Sunt convins ca au și ei bogații lor însă poate ar trebui să arate un pic de empatie. În fine, eu cred ca mergem totuși în direcția bună și ne îndepărtăm de mama Rusie și ne apropiem de zona Franței ca educație și bun simț. Sau așa sper.

VEZI ȘI: Viața ascunsă a lui Codin Maticiuc. DEZVĂLUIRI despre un subiect sensibil


DC News: Dar cine sunt acești tineri care sparg banii la Mamaia? Sunt pe banii lor sau pe banii părinților? De exemplu, am văzut o fată, la vreo 25 de ani, care spunea că a cheltuit într-o seară cam 5.000 de euro.

[citeste si]

Codin Maticiuc: Din păcate puțini sunt cei extrem de tineri care să reușească să câștige atât de mulți bani cât să își permită. Sper că fata aceea avea de la părinți și nu din prostituție în stare pură.

CITEȘTE ȘI: Șampanii de mii de euro pe litoral. Am aflat cine le cumpără

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel