Coman spune că marţi se va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe antrenorul Dan Alexa

Preşedintele executiv al clubului de fotbal Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a anunţat că o decizie în ceea ce priveşte menţinerea în funcţie a antrenorului Dan Alexa se va lua, marţi, în cadrul unei şedinţe la care la participa şi finanţatorul Ioan Niculae.

"Deocamdată nu a fost nicio şedinţă, mâine (n.r. - marţi) va fi una în care vom analiza rezultatele pe care le-am avut în aceste etape de campionat. Vom analiza ceea ce s-a făcut bine şi ceea ce s-a făcut mai puţin bine şi vom lua probabil deciziile necesare", a afirmat Coman.

Întrebat dacă este posibil ca Dan Alexa să fie schimbat din funcţie în urma acestei şedinţe, preşedintele a răspuns: "Fotbalul nu îţi oferă garanţii, indiferent de echipa la care eşti şi indiferent de antrenorul pe care îl ai. Cert este că Dan este la antrenament azi şi antrenează echipa. Ce va fi în viitor vom vedea. Nu aş putea spune că sunt fericit de ceea ce s-a întâmplat până acum, mă aşteptam la mai mult de la echipa noastră, dar am încredere că ne vom îndeplini obiectivele şi în acest an. Atât timp cât suntem în afara obiectivului pot să spun că aşteptările noastre erau mai mari".

Coman nu a dorit să comenteze varianta instalării în funcţia de antrenor principal a tehnicianului Laszlo Balint, în prezent sub contract cu UTA Arad: "Laszlo Balint este un antrenor foarte bun, un antrenor de viitor. Dar este un sub contract cu UTA, o echipă care se află pe locul doi în Liga a II-a, şi nu ar fi nici frumos şi nici profesionist să vorbesc eu de antrenorul altei echipe".

Echipa de fotbal Astra Giurgiu se află în prezent pe poziţia a 7-a, în afara locurilor care asigură participarea în play-off-ul Ligii I, cu 15 puncte după 11 partide disputate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel