EXCLUSIV  COLOCVIU puncte medici. Gheorghe Borcean, informații-cheie

Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor din România, a vorbit, la DC News, despre un aspect nou în ceea ce privește obținerea de către medici a punctelor de Educație Medicală Continuă (EMC).

Pentru a obține aceste puncte, ar fi interesantă introducerea unui colocviu, un fel de test, după orice conferință. Adică să nu mai fie necesară doar participarea medicilor la eveniment, ci și testarea lor.

"Dăm puncte mai multe pentru o manifestare care se termină cu un colocviu decât pentru o manifestare care este un simplu curs. Problema noastră este că ar trebui să îl cercetăm și pe acela care dă punctele. (...) Cei mai mari furnizori de educație medicală sunt universitățile. Este greu de făcut un inventar de tip contabil și cineva să stea și să verifice cum s-au dat punctele", a zis Gheorghe Borcean la interviurile DC News.

Iată răspunsul integral:

[citeste si]

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel