Urmărește emisiunea live


Coloana sonoră din Familia Flinstone, cea mai apreciată muzică dintr-un serial animat

the-flinstones
the-flinstones

Melodia din genericul celebrului serial animat Familia Flinstone a fost desemnată „cea mai uşor de recunoscut temă muzicală“ a unui programele TV de animaţie, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Peste 2000 de adulţi din Marea Britanie au participat la un sondaj realizat de PRS for Music, poziţia a doua revenind coloanei sonore a serialului "Top Cat", iar locul al treilea fiind ocupat de coloana sonoră a serialului "Postman Pat".

Coloanele sonore ale serialelor "Scooby Doo" şi "The Wombles" au ocupat poziţiile a patra, respectiv a cincea.

Serialul animat "Familia Flintstone", a cărui coloană sonoră a fost compusă de Hoyt Curtin, Joseph Barbera şi William Hanna, celebrează, în 2010, 50 de ani de la difuzarea primului episod.

The Flintstones este unul dintre cele mai pline de succes seriale de televiziune create vreodată. Inspirat din acţiuni ale serialelor anilor 1950, așa cum ar fi The Honeymooners, The Flintstones se referă la viaţa de zi cu zi a unui "primitiv", Fred Flintstone, membru al "clasei muncitoare" din "epoca de piatră". Aventurile sale zilnice, precum și ale familiei sale, respectiv ale vecinilor și prietenilor lor din casa de alături, alcătuiesc structura și substanţa serialului.

Serialul a fost prezentat în varianta originală de compania de televiziune ABC și a durat între 1960 și 1966. Ulterior, serialul a fost repreogramat de mai multe ori de către Screen Gems, Worldvision Enterprises, Turner Program Services și, respectiv de Warner Bros. Television, care are actualmente dreptul de proprietate al întregii serii.

Aventura se petrece într-o "Epoca de piatră", care imită la indigo societatea americană a deceniului 1961 - 1970. Totul pare a fi făcut din piatră, inclusiv numele protagoniștilor care sunt cuvinte referitoare la piatre și roci. Aici își are sălașul Fred Flinstone (Flintstone = "Pietriș fin") care este căsătorit cu Wilma. "Câinele" lor este de fapt un dinozaur pe nume Dino. Cuplul îi are ca vecini pe Betty și Barney Rubble {Rubble = "Pietre sfărâmate") cu care se înteleg foarte bine. Ei locuiesc în Bedrock ("Piatră de bază"). Ambele familii sunt puţin trăznite și au diverse aventuri hazlii.







Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel