Collin Farrel, în negocieri pentru a juca un personaj negativ în viitorul 'Batman' interpretat de Robert Pattinson

Collin Farrel se află în negocieri cu studioul Warner Bros. pentru a se alătura distribuţiei viitorului film 'The Batman' şi a juca rolul lui The Penguin, personajul negativ care îl va înfrunta pe Omul Liliac ce va fi interpretat în noul film de Robert Pattinson, relatează EFE.

Potrivit unei ştiri publicate în exclusivitate marţi de site-ul de specialitate Deadline, alăturarea lui Colin Farrel va închide cercul celor trei super 'villains' care vor lupta împotriva lui Batman şi din care mai fac parte Paul Dano ca The Riddler şi Zoe Kravitz în rolul lui Catwoman. Iniţial, Danny DeVito l-a întruchipat pe marele ecran pe The Penguin, în filmul 'Batman Returns', în regia lui Tim Burton din 1992. Robin Lord Taylor a jucat acelaşi personaj în 'Gotham', serialul de televiziune din universul Batman.

În urmă cu o lună, mai multe publicaţii de specialitate anunţau că Jonah Hill este interesat să-l interpreteze pe unul dintre eroii negativi care îl vor înfrunta pe Batman în viitorul film, cu un interes deosebit faţă de The Penguin, însă negocierile pentru cooptarea lui Hill nu au ajuns la bun sfârşit. S-a aflat în schimb despre alăturarea lui Jeffrey Wright ('Westworld') în acest film în care îl va interpreta pe James Gordon, un aliat al Cavalerului Negru şi care în funcţie de etapa în care va apărea acest personaj va fi comisar de poliţie sau detectiv de poliţie în Gotham City.

La rândul său, actorul britanic Robert Pattinson ('Twilight') îl va juca pe Batman în acest nou film cu supereroi pe care îl va regiza Matt Reeves. Viitorul film, având titlul 'The Batman' şi aşteptat să fie lansat pe ecrane la 25 iunie 2021, se va axa asupra unui Bruce Wayne mai tânăr decât în filmele precedente când a fost interpretat de Ben Affleck. Ben Affleck l-a jucat pe Omul Liliac în 'Batman vs. Superman: Dawn of Justice' şi 'Suicide Squad' (ambele din 2016), şi 'Justice League' (2017), iar mult timp s-a crezut că îl va interpreta pe celebrul supererou şi în noul film 'The Batman', dar în ianuarie el a anunţat că se retrage din proiect. Iniţial tot Affleck trebuia să regizeze şi filmul, însă a renunţat să îndeplinească această sarcină încă din 2017, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel