Colindători BĂTUȚI, transportați în stare GRAVĂ la spital

Adriana Nicolau / 03 ian 2018 / 17:23
Spital
Spital

Un colindător din Vaslui a fost tăiat cu sabia, iar altul a ajuns la psihiatrie după ce au lovit o mașină cu bâtele. 

Doi colindători din Rebricea, județul Vaslui, au ajuns de urgență la spital după ce au lovit o mașină cu bîtele, iar mai apoi au fost bătuți de tinerii aflați în mașină, potrivit vremeanoua.ro.

Incidentul a avut loc în seara de Revelion, când cei doi colindători au oprit o malină în trafic, au început să o lovească cu bâtele și apoi au sărit să-i bată și pe tinerii aflați în autoturism.

Colindători loviți cu sabia, de urgență la spital

Tinerii din mașină nu s-au lăsat mai prejos, astfel au coborât din mașină și i-au bătut cu sălbăticie pe cei doi colindători. În urma altercatiei, unul dintre tineri a ajuns la un spital din Iasi cu o bucatã de scalp smulsã, după ce ar fi fost lovit cu o sabie.

Celãlalt a fost transportat de o ambulanțã la Spitalul de Urgentã Vaslui. Dupã ce a primit îngrijiri medicale, tânãrul a fost transportat la Secția de Psihiatrie. Se pare cã, din cauza alcoolului, acesta ar fi intrat în sevraj și a avut nevoie de tratament de specialitate.

În prezent, polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea agresorilor. Misiunea polițiștilor nu va fi una ușoară, având în vedere că cei doi colindători se aflau sub influența alcoolului în seara de Revelion, astfel că nu își amintesc ce au făcut și cum au ajuns la spital. 

[citeste si]