Școli închise. Liviu Pop, anunț privind cursurile

Liviu Pop
Liviu Pop

Joi, 18 ianuarie, din cauza condițiilor meteo, nu se țin cursuri în mai multe unități școlare din România.

Anunțul a fost făcut, în urmă cu puțin timp, de ministrul Educației, Liviu Pop.

Ministrul Pop a spus că orele pierdute vor fi recuperate. "Se vor recupera cursurile în toate aceste unități școlare. (...) Totul este sub control. Colegii sunt conectați la ce se întâmplă acolo", a declarat ministrul Educației.

Potrivit acestuia, sunt închise unități școlare din Galați, Argeș, Sibiu, Vrancea, Harghita, Prahova, Iași, Vâlcea, Brașov, Constanța, Vaslui.

Autorităţile locale de la Sinaia au decis, joi, să suspende cursurile în şcolile şi grădiniţele de pe raza oraşului, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului. Primarul Vlad Oprea a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că acei copii care totuşi au venit la şcoală sau grădiniţă pot rămâne la program. 'Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile se suspendă azi cursurile la toate şcolile şi grădiniţele din Sinaia! (...) Copiii care au venit la Şcoala 'George Enescu' sau la grădiniţe pot rămâne la program', a scris edilul.  

[citeste si]

Amintim că multe persoane au rămas fără curent electric, în timp ce altele sunt blocate în trafic din cauza zăpezii. Traficul rutier este restricţionat pentru autoturismele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7.5 tone pe DN1 Predeal (judeţul Braşov) - Nistoreşti (judeţul Prahova) şi pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone pe DN11 Bacău - Oneşti (judeţul Bacău).

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel