ȘCOLI ÎNCHISE. Grădinița nr. 248, Sector 1, deschisă pentru găzduirea copiilor

Vineri, 23 martie 2018, Grădinița nr. 248 (Str. Artur Vârtejeanu nr. 15) va fi deschisă pentru copiii preșcolari, ai căror părinți nu au posibilitatea să îi plaseze sub supraveghere în contextul închiderii instituțiilor școlare din cauza vremii nefavorabile. 

„Este o soluție de avarie, un minimum pe care-l putem face pentru acei părinți care nu au posibilitatea să aibă grijă de copiii lor pe perioada închiderii școlilor și a grădinițelor. Pentru viitor, vom face un plan de acțiune la nivelul Sectorului 1 astfel încât, în asemenea situații, să deschidem alternativ, mai multe grădinițe în care părinții să-și poată aduce copiii atunci când unitățile școlare se închid din cauza condițiilor meteo”, afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. 

Această locație poate găzdui până la 140 de copii care vor beneficia, între orele 08:00 și 18:00, de supraveghere de specialitate și, contra sumei de 14 lei, de o masă caldă. 

La aducerea copiilor la grădiniță, părinții trebuie să completeze o cerere și să aibă asupra lor originalul sau o copie a Cărții de Identitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel