Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  ȘCOLI ÎNCHISE BUCUREȘTI. Gabriela Firea, pagubă totală pentru vânzătorii de mărțișoare

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a făcut marele anunț cu privire la ce se va întâmpla cu grădinițele, școlile și liceele din sistemul public de învățământ. 

Școlile, grădinițele și liceele, din sistemul public, vor fi închise toată săptămâna a anunțat primarul general al Municipiului București. 

Anunțul nu nemulțumește doar părinții care au fost revoltați încă de la început că nu au cu cine să-și lase copiii acasă, ci și... vânzătorii de mărțișoare. 

Veste bună pentru elevi, proastă pentru comercianți

Vestea că școlile vor fi închise toată săptămâna cade ca un trăsnet asupra lor. Principalul cumpărător de mărțișoare este elevul sau părintele acestuia cu scopul ca mărțișoarele să fie duse la școală. Cum elevii vor începe școala abia în 5 martie 2018, sunt slabe șanse ca vânzătorii de mărțișoare să ajungă să-și vândă produsele. Târgurile, care oricum erau goale din cauza vremii, vor fi de acum pustii. Cei care vor cumpăra mărțișoare o vor face în cantități reduse, pentru prietenele apropiate sau familie. Cumpărarea de mărțișoare va fi considerabil redusă în urma decizie ca grădinițele, școlile și liceele să fie închise. 

Prin urmare, primarul Capitalei le dă pagubă aproape totală vânzătorilor de mărțișoare, care, mai mult ca sigur, în anul 2019 vor vinde mărțișoarele din 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel