Colegii lui Bogdan Maleon vorbesc despre relația cu soția lui

Reprezentanții Facultății de Istorie din Iași au transmis un mesaj emoționant după tragedia din familia profesorului Bogdan Maleon.

Aceștia spun că bărbatul și-a iubit enorm soția, pe Anda.

"Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele!"

Facultatea de Istorie privește înmărmurită la tragedia întâmplată în aceste zile cu familia Bogdan-Petru și Anda-Elena Maleon! Nici un cuvânt nu poate zugrăvi tristețea care ne-a cernit sufletele: „Dumnezeu de sus/În inimi ne-a pus/Numai lacrimi grele"!

Noi, toți cei care l-am cunoscut pe Bogdan-Petru Maleon, profesori, colegi, studenți, personal administrativ și prieteni, dăm mărturie despre viața frumoasă, înaltele calități sufletești și valoroasele realizări profesionale ale colegului nostru. Bogdan a trăit drept și frumos, i-a iubit și respectat pe cei din jur, a muncit mult și cu spor, însă, mai presus de tot și de toate, și-a iubit soția, iar dragostea lor i-a făcut să treacă până și ultimul prag, ajungându-se la această incredibilă și zguduitoare poveste de jale.

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească!

Decan, Prof. univ dr. P. Zahariuc

[citeste si]

Facultatea de Istorie anunță că ceremonia funerară va avea loc la cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Iași, joi, 28 decembrie 2017, orele 12", este mesajul publicat de Facultatea de Istorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel