#COLECTIV. Alina Albert, ȘOC: Nu a fost un simplu accident. Ar trebui să nu avem liniște și somn

Colectiv
Colectiv

Parapsihologul Alina Albert a făcut declarații șocante, la Antena 3. 

”Mă gândesc încă dacă este vorba despre o simplă sincronicitate autentică sau o minte bolnavă a făcut cumva să pară un fel de sincronicitate. Aici mă refer la tragedia de la Colectiv. Prima melodie care a deschis concertul se numea The day we die și ultima melodie care încheie concertul se numește Ode to a sacrifice. Intuiția mea spune că niște oameni foarte răi s-au jucat cu mintea și au profitat de naivitatea unor copii și au sacrificat în numele unor idealuri și acțiuni numai de ei știute.” a spus Alina Albert la Antena 3. 

Parapsihologul afirmă în continuare că la Colectiv a fost ”o manipulare”. Ea este de părere că a fost studiată înainte mentalitatea poporului nostru. Mai mult, Alina Albert susține că ”parcă a fost ales locul ăsta, trupa asta, de o minte bolnavă și de niște oameni fără Dumnezeu și fără nimic pe lumea asta, asta simt eu, asta este intuiția mea”. 

”Nu a fost un simplu accident la Colectiv. Ar trebui să nu avem liniște și somn”

”Cineva a avut interesul ca Victor Ponta să cadă atunci, pentru ca cineva să vină să preia puterea și să facă cumva ca lucrurile să meargă într-o anumită direcție. Să ne întoarcem la sincronicități, nu vreau să fac politică, dar nici nu vreau să las lucrurile așa. Eu nu cred că a fost un simplu accident ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. Noi, ca națiune, ar trebui să nu avem liniște și somn până când nu aflăm adevărul până la capăt” a subliniat Alina Albert. Parapsihologul susține că vom afla adevărul ”peste foarte mult timp și mă tem că atunci nu va mai conta”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel