Coldea, amenințări. Băsescu, replică acidă: Sunt șocat! M-a stupefiat!

Băsescu a reacționat imediat după mesajul de amenințare pe care Florian Coldea l-a transmis după finalul audierilor de la Parlament.

„M-a șocat pur și simplu povestea cu Iuda. Nu cred ca e o afirmație responsabilă. 

În primul rând e o amenințare că ar putea utiliza Serviciul împotriva lor. Ceea ce e nepermis. Pe mine pur și simplu m-a șocat finalul declatrației lui coldea (...) Amenințarea din Bilbie cu Iuda, nu e în regulă.

Dacă are ceva de spun să spună public. 'L-am avut ofițer pe X și Y care au încălcat statutul și au vorbit public'. Nu aș vrea să speculez, dar cred că a fost prost sfătuit. Această amenințare este inacceptabilă. 

Finalul declarației m-a stupefiat. Amenințarea e și pentru cei care au vorbit până acum și pentru cei care ar putea să mai vorbească. Nu are statura unui mare ofițer de informații așa cum ajuns”, a declarat Băsescu la România TV.

În ceea ce privește protocoalele dintre SRI și alte instituții importante din justiție, Traian Băsescu a declarat că deși știa de ele, nu a știut niciodată ce conțin aceste protocoale.

"Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care în urmă cu 2000 de ani a trădat pentru 30 arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Ca orice trădător, acesta a avut parte de un sfârșit tragic”, a declarat Florian Coldea la finalul declarației de presă pe care a susținut-o după audierile din Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel