Codul administrativ, atacat de Avocatul Poporului la CCR. Daniel Suciu: Joc politic al ALDE

MDRAP
MDRAP

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice, reacţionează după ce Avocatul Poporului, instituţie la a cărei conducere este Renate Weber, a atacat la CCR Codul administrativ.

"Ieri ALDE iese de la guvernare, azi ALDE atacă la CCR Codul Administrativ. E simplu, poziționare politică, nimic altceva. Codul Administrativ a fost adoptat cu semnăturile tuturor membrilor cabinetului, inclusiv miniștri ALDE, susținut de toate structurile profesionale, asociațiile comunelor din România, a orașelor, municipiilor și consiliilor județene. În care sunt reprezentanții tuturor partidelor.

Amestecul de astăzi, subiectul codului administrativ cu situația de la Caracal, susținută în aceeași conferință de presă, îmi demonstrează că pentru unii nimic nu este mai imoral decât să pari de treabă atunci când ești mai necinstit. Voi susține în continuare că prevederile codului sunt benefice pentru administrația din România și este un pas major în simplificarea procesului administrativ", a scris Daniel Suciu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel