Codrin Ștefănescu, RĂZBOI TOTAL: Să-i blocăm imediat

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus că oamenii care aruncă cu noroi, înjură și jignesc în această perioadă cu protestele privind Legea grațierii ar trebui izolați.

"Atenţie! Iarăşi e invazie! S-au reactivat toţi acoperiţii, usriştii, binomiştii, iohaniştii şi soroşiştii. Intră cu maxim tupeu pe paginile noastre, ne înjură de mamă, de tată, de copii, de familie, ameninţă, fac crize de isterie, spumegă şi vomită din ei tot ce este mai urât pentru specia umană.

Din când în când, ca şi voi, mai arunc şi eu o privire pe conturile lor: like-uri puţine, uneori zero, conturi falsificate în pripă, persoane frustrate şi pline de venin!

Sfatul meu este să-i blocăm imediat şi să le ştergem mesajele scabroase şi suburbane. Să-i izolăm! Lasaţi-i să vorbească între ei! Ignorati-i! Izolaţi-i în lumea lor care nu are nicio legătură cu România reală şi cu problemele cu care ne confruntăm, zilnic, cu toţii. Trebuie să ne păstrăm calmul, să fim uniţi şi să mergem mai departe ca o echipă, pentru a rezolva, şi pentru noi şi pentru urmaşii noştri, problemele cu care ne confruntăm. Asta cred, asta vă spun", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Recent, regizoarea Lia Bugnar, susținătoare ferventă a tehnocraților, scria că își dorește să dispară Liviu Dragnea așa cum s-a întâmplat cu marele Ion Besoiu care a murit recent.

De altfel, Facebook-ul este plin de mesaje care incită la ură împotriva social-democraților care au câștigat alegerile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel