Codrin Ștefănescu-Ponta. Zeci de mii de mesaje la PSD: Sunt ATÂT de nervos

Codrin Ștefănescu a avut o reacție fulminantă după ce Victor Ponta a spus că există fotografii cu Liviu Dragnea de la diverse întâlniri cu Laura Kovesi și cu șefi ai serviciilor secrete. 

Ștefănescu spune că PSD-ul a primit zeci de mii de mesaje în care liderii partidului sunt întrebați de ce l-au susținut pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale. 

"Ponta este atotștiutorul, atotcunoscătorul, atotdetonatorul. Sunt atât de nervos pe acest subiect... Sunt șocat că am avut un astfel de coleg, un astfel de caracter. Acum o națiune întreagă vede. Noi, de câteva zile primim zeci de mii de mesaje de la oameni care l-au susținut, să ne întrebe dacă suntem sănătoși, noi, cei din conducerea partidului când am putut propune la președinția României un astfel de om, un astfel de caracter. Efectiv nu avem ce să răspundem," a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

El îi transmite și un mesaj lui Victor Ponta: în cazul în care deține poze cu Liviu Dragnea de la respectivele întâlniri, să le facă publice.

"Lucrurile stau exact așa: dacă Ponta are informații și fotografii să le facă publice. Eu știu un lucru: Sebastian Ghiță a spus-o clar: Victor Ponta a fost cu mine la nu știu câte întâlniri secrete, în timp ce voi vă băteați pe la televizor cu statul paralel. Erau amenințări prin sms, scrisori la adresa familiei, iar Ponta era la pontoane, la vila nu știu care de protocol, la șprițuri în Deltă," a mai spus Codrin Ștefănescu.

Reamintim că în urmă cu o zi, Victor Ponta l-a acuzat pe Liviu Dragnea că suferă de pierderi de memorie după ce șeful PSD a negat întâlnirile cu Laura Kovesi și șefii de servicii secrete. Fostul premier spune că ar exista inclusiv fotografii de la aceste întâlniri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel