Codrin Ștefănescu, pariu în direct cu Radu Tudor: ”Eu voi câștiga oricum”

Jurnalistul Radu Tudor a pus un pariu, în direct, în cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire”, cu Codrin Ștefănescu, liderul PSD.

Radu Tudor l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu dacă pune pariu că prețul benzinei se va mări după creșterea accizei la carburanți. Liderul PSD a răspuns tranșant, ”eu pun pariu, aici, în direct”, precizând că ”eu vă spun din partea coaliției PSD-ALDE, că nu se va mări prețul.”

Totodată, Radu Tudor a continuat și a precizat că ”nu am spus pe ce punem pariu, am pus simbolic”, dar a transmis că este convins că ”eu am câștigat oricum pariul.”

Condrin Ștefănescu a mai precizat că nu se vor mări prețurile deoarece vor exista reglementări din partea Guvernului.

”Când am redus acciza ei au promis că vor reduce prețul la pompă pentru toți românii. Nu au făcut lucrul acesta. (..) Nu se măresc prețurile. O să vedeți că vor fi reglementări, nu se va da voie. Prețul benzinei îl poți mări doar dacă se mă mărește prețul la petrol”, a explicat Codrin Ștefănescu.

Guvernul a anunțat la începutul lunii august că accizele la carburanți vor reveni la nivelul din 2016, când conțineau supraacciza de 7 eurocenți pe litru. Noile prețuri vor fi valabile de la 1 septembrie anul acesta. Informațiile sunt cuprinse într-un proiect de act normativ de modificare a Codului Fiscal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel