EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu: Plan ARESTĂRI lideri PSD, atac pe trei direcții. PSD, PLÂNGERI PENALE

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat, joi, pentru DCNews, că informațiile date de către generalul Dumitru Iliescu, fost director SPP, în comisia parlamentară de control al SRI, vin să confirme datele PSD. Potrivit acestuia, `statul paralel` ar urma să lanseze un atac la guvernare pe trei direcții. PSD va fi însă pregătit. În acest weekend, departamentele juridice ale PSD vor pregăti plângeri penale în numele partidului dacă atacurile, despre care există informații, se vor produce.  

”Dezvăluirile incendiare făcute de către generalul Iliescu la Comisia de control a SRI întăresc informațiile pe care le aveam și noi în PSD și anume, că-n perioada următoare, statul paralel care refuză și să se predea și să intre în matca legală și constituțională are gata dosare pentru unii lideri din partid. Generalul Iliescu confirmă, prin declarațiile lui, că vor fi detonate dosare împotriva Olguței Vasilescu, lui Paul Stănescu, Șerban Nicolae, președintele Comisiei Juridice din Senat, Eugen Nicolicea, președintele Comisiei Juridice de la Camera Deputaților, Florin Iordache, fostul ministru al Justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților. De asemenea, vor fi deschise noi dosare pe numele lui Sevil Shhaideh, Rovanei Plumb și lui Liviu Dragnea.” a spus Codrin Ștefănescu pentru DCNews. 

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că ”informațiile vin din interiorul sistemului de la oameni care au ajuns la disperare din cauza lucrurilor pe care sunt puși să le facă sau la care sunt martori.”

Atac pe trei planuri

”În contextul în care statul mafiot nu a reușit să dea jos întreg Guvernul, în disperarea din ultima perioadă vor lansa un atac pe trei direcții: în stradă, prin propagandă grosolană și manipulări prin structurile pe care le țin sub control- bloguri, rețele sociale; în CSM, care atacă Parlamentul și, în special, partidul majoritar; la DNA, care va da atacul la oamenii-simbol ai PSD.” a mai spus Codrin Ștefănescu pentru DCNews

”Înscenare mizerabilă”

Liderul PSD  a continuat: ”Vor fi loviți cei care dețin funcții în Guvern, pe direcțiile social sau dezvoltare, precum și liderii PSD cu rol în dezbaterea din Cameră și Senat pe legile justiției. Vor trage în principalii comunicatorii ai partidului. Ținta preferată rămâne Liviu Dragnea. Avem informații că atacul va fi conjugat cu dosare făcute liderilor județeni. Vedeți înscenarea mizerabilă făcută lui Maricel Popa de la CJ Iași, care ar fi primit foloase necuvenite constând în aplauze și like-uri pe Facebook. Depășește orice imaginație!”. 

Tudose, vizat?

”Nu este exclus să fie vizat și premierul Tudose. Măsurile luate de Guvern, în ideea că unele dintre multinaționale care, de ani de zile declarau pierderi în România și-și externalizau profitul- aceasta fiind o politică, neplata taxelor în România, au accelerat măsurile de forță ale statului paralel, după cum li se spune la un ordin clar și direct” a mai precizat Ștefănescu.

PSD, REACȚIE imediată

”Ca măsură, în acest weekend, departamentele juridice ale PSD vor pregăti și iniția variante prin care să acționăm în judecată sau să facem plângeri penale în numele partidului de guvernare în cazul în care aceste atacuri se vor produce. Suntem hotărâți, atât PSD-ul, cât și coaliția, să nu cedăm nici la intimidări, nici la amenințări, nici la presiune. În această sesiune parlamentară, vom scoate legile justiției, cu toate cerințele CCR, inclusiv legea răspunderii magistraților.” a conchis Codrin Ștefănescu, într-o declarație pentru DCNews

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel