Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Alina Gorghiu: Îi solicit pentru ultima dată acest lucru

Codrin Ștefănescu i-a solicitat Alinei Gorghiu să explice opiniei publice implicarea firmei sale de avocatură în procesul Turceni - Electrica, în perioada în care ocupa funcția de consilier al șefului AVAS.

"Așa cum și opinia publică așteaptă, sper ca măcar în 'al 12-lea ceas', doamna Alina Gorghiu să lămurească implicarea firmei sale de avocatură în procesul Turceni — Electrica, tocmai în perioada în care ocupa funcția de consilier al președintelui AVAS. Problemă care ar fi trebuit clarificată definitiv, înainte de a face declarații isterice despre situații abuzive pe care în urmă cu doi ani le înfiera cu mânie liberală. În concluzie, prin această declarație de presă, îi solicit pentru ultima dată doamnei Alina Gorghiu, copreședinte PNL, să explice opiniei publice implicarea sa în această chestiune", a transmis secretarul general adjunct al PSD.

Codrin Ștefănescu a mai spus că Alina Gorghiu s-a transformat în "noua Elena Udrea a politicii românești".

În opinia sa, Alina Gorghiu ar trebui să-și reamintească declarațiile pe care le făcea în aprilie 2013 referitor la vârfurile "justiției băsiste", "sistemul ticăloșit", "șefi de instituții subordonate lui Traian Băsescu și PDL", care sunt "în totală" contradicție cu declarațiile pe care le susține astăzi.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Gabriel Oprea dezvăluie un episod incendiar din PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel