EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu, luat cu asalt pe Facebook. PLAN pentru 20 decembrie "după un an de razboi cu statul paralel"

Ca în fiecare an pe 20 decembrie, Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, este asaltat de mii de mesaje pe Facebook.

Este ziua lui de naștere și, pentru că a mai întinerit puțin, prietenii și oamenii care îl susțin i-au scris urări de bine. DC News a aflat că pregătește o mică petrecere la sediul central PSD din Kiseleff, miercuri seară, și l-am contactat pentru a afla ce se va întâmpla cu votul pe Legea bugetului, ținând cont că reuniunea va fi seara. 

Secretarul general adjunct al PSD a recunoscut că își va sărbători ziua de naștere alături de colegii și prietenii din PSD. Ne-a spus că îi așteaptă și pe colegii săi din Parlament la un pahar de vin fiert și o gustare, dar îi roagă să rămână în plen pentru a trece Legea bugetului.

"Nu este nevoie să plece din Parlament la ora când începe evenimentul nostru. Trebuie să facem ce am promis, să rezolvăm totul până la finalul anului. Am dat Legile Justiției, Legea prevenției, Legea parteneriatului public-privat, acum și Legea bugetului. Aniversarea vine după un an de razboi cu statul paralel, nu înseamnă că suntem epuizați, ci doar că vrem sa avem un moment de pauză între colegi. Noaptea târziu, nu ca hoții, ci ca oamenii care lucrează ziua ca să meargă mai bine lucrurile", a zis Codrin Ștefănescu în exclusivitate pentru DC News.

Tort special

Cât despre tortul pe care îl va avea la aniversare, social-democratul ne-a spus că există un obicei la care colegii săi nu vor să renunțe în ruptul capului. Mai exact... unul neconvențional.

[citeste si]

"În fiecare an, colegii îmi iau un tort neconvențional. Într-un an, am avut cu castane, în alt an, cu fructe și alune. Mereu le zic să îmi ia un tort de ciocolată, dar nu vor. Îmi aduc mereu torturi neconvenționale. Aștept să văd ce tort îmi vor lua acum pentru că nu renunță la acest obicei", a mai zis Codrin Ștefănescu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel