Codrin Ștefănescu le dă o palmă grea ”servitorilor iubitori de Băsescu”

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct PSD, a vorbit despre includerea pe listele de candidaţi ale PSD a "unor servitori devotaţi, credincioşi şi iubitori de Traian Băsescu".

"De câteva zile, opinia publică este intoxicată, de aşa zisa propagandă de dreapta, cu tot felul de ştiri aiuritoare despre şi din interiorul PSD. Ştiri care, în totalitate, sunt false. Până astăzi, România era obişnuită cu faptul că PSD este ţinta unui sistem opresiv construit cu migală de Băsescu, de-a lungul mandatelor sale. Pentru că absolut toţi românii, atât din ţară, cât şi din diaspora, trăiau cu convingerea fermă că social-democraţii erau vânaţi fără milă de entităţi care nu aveau nicio legătură cu democraţia şi cu statul de drept; că poliţia politică creată de „mult prea iubitul" dictator Băsescu încerca prin toate mijloacele să suprime orice iniţiativă a PSD de a construi un stat liber şi democrat bazat pe legi corecte, care să resprecte întru totul drepturile şi libertăţile omului. Iar astăzi, acelaşi braţ al propagandei băsisto-securistă, creează pe bandă rulantă ştiri false, inclusiv despre includerea pe listele de candidaţi ale PSD a unor servitori devotaţi, credincioşi şi iubitori de Traian Băsescu. Oameni aserviţi în totalitate regimului condus de la Cotroceni, şi care, prin textele lor scrise la comandă, întru mulţumirea „conducătorului suprem", au terfelit, de-a lungul anilor, lideri ai PSD, pe copii acestora, familiile, prietenii şi colegii lor.

Aşadar, să susţii că personaje ca Alexandru Căutiş sau Sorina Matei sau Stelian Negrea sau Dan Tapalagă sau... care ridicau ode şi osanale Udrei, Băsescului & comp. au devenit brusc social-democraţi, fără ca măcar să-şi fi cerut scuze public pentru aberaţiile şi mizeriile pe care le-au debitat ani de zile, şi mai mult decât atât, că ar fi şi posibili candidaţi PSD, este o minciună sfruntată, oribilă şi pe fond ridicolă", a zis Codrin Ștefănescu.

Ofertă de a candida din partea PMP

"Este ca şi cum, aceeaşi propagandă portocalie, ar spune că eu, Codrin Ştefănescu, am primit o ofertă de a candida din partea PMP şi am şi acceptat-o. Iar asta ar fi nu numai o ştire falsă, dar mai ales una pur şi simplu grotească. În rest, adversarii noştri din PNL-PDL pot să-şi umfle listele cu tot felul de „deontologi" acoperiţi sau nu, trimişi direct sau indirect din laboratoarele Cotrocenilor sau impuşi din „înalte raţiuni de stat". Pentru că asta chiar nu mai miră pe nimeni. Şi am spus tot", a transmis Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel