EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu, la PSD Prahova: A fost ÎNFIORĂTOR

Codrin Ștefănescu a povestit un episod neștiut după demisia șefului CJ Prahova, Mircea Cosma. El a spus că a fost trimis de la PSD central pentru o ședință la Prahova, dar la sediul partidului a fost așteptat de reprezentanți DNA și ai Poliției. Ștefănescu a fost informat că persoanele cu care dorea să țină ședința, se pot apropia una de cealaltă.

"În momentul când m-am dus la Prahova, după demisia lui Mircea Cosma, mă așteptau cei de la Poliție și cei de la DNA în fața sediului pentru că eu, trimis de la centru să fac ședința, am aflat că nu pot face ședința cu colegii mei din PSD Prahova. Motivul era legat de faptul că cinci primari erau anchetați și nu aveau voie să vorbească cu președintele Consiliului Județean, el la rândul lui cu secretarul general, secretarul general cu parlamentarii, parlamentarii cu alți nouă primari, acei nouă primari cu alți 11 primari, iar eu am fost nevoit să fac într-o zi ședință cu fiecare grup în parte că să decidem prin vot o anumită direcție a filialei," a spus Codrin Ștefănescu la DCNews Live.

Întâmpinat de 'portărei'

Ștefănescu spune că respectivele persoane nu se apropiau la mai puțin de 100 de metri una de cealaltă.

"Vă spun că a fost absolut înfiorător să mă aștepte portăreii în fața partidului să-mi zică 'domnule Ștefănescu, uite cum e treaba la noi aici. Nu știu dacă v-au raportat, dar ei nu au voie să stea la aceeași masă'. Deci ei aveau interdicție să se apropie unul de altul, dar erau în conducerea județeană a partidului. Este înfiorător prin ce am trecut," a mai spus Codrin Ștefănescu.

Vezi răspunsul complet:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel